Web Analytics Made Easy - Statcounter

با مشارکت ۸۵۴۰ رای دهنده در هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی تهران که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، منتخبان راه یافته به هیات مدیره این سازمان معرفی شدند.

به گزارش ایسنا و بر اساس گزارش هیات مرکزی نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور؛ در رشته پزشکی از ۵۰۴۸ رای ماخوذه؛ محمد رازی با ۱۲۰۰ رای، نادر توکلی با ۱۰۳۵ رای، سید موید علویان با ۸۹۹ رای، علیرضا سلیمی با ۸۸۶ رای، فاطمه خوشنویسان با ۸۸۰رای، محمد رییس زاده با ۸۳۶ رای، امیر پاشا طبائیان با ۷۳۶رای، علی دباغ با ۷۱۴ رای، بابک عدلی با ۷۰۳ رای، علی جعفریان با ۶۷۳ رای حائز اکثریت آراء شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته دندانپزشکی از ۵۲۸ رای ماخوذه؛ سعید ساعی با ۲۶۸ و بهزاد فرخ زاد با ۲۱۰ رای؛ از رشته داروسازی از ۸۵۶ رای ماخوذه؛ رامین ابریشمی با ۳۶۹ رای و فرزاد پیرویان با ۳۲۰ رای و از رشته علوم آزمایشگاهی از  ۷۲۱  رای ماخوذه؛ محمد علی برومند با ۲۸۶ رای؛ در رشته مامایی از  ۳۲۶  رای ماخوذه؛ لیلا محمدخانی با ۹۵ رای و در نهایت از رشته های لیسانس پروانه دار از  ۱۰۶۱  رای ماخوذه؛ محمد رضا اسدی با ۴۸۸ رای حائز اکثریت آراء و به عنوان اعضاء اصلی اعضای اصلی هیئت مدیره انتخاب شدند.

همچنین محمد رضا نوروزی و بابک شکارچی از رشته پزشکی، امین فلاح از رشته دندانپزشکی، بهمن صبور از داروسازی، محمد وجگانی از رشته علوم آزمایشگاهی، زهرا عابدی از رشته مامایی و مرتضی حیدری از رشته لیسانس های پروانه دار نیز به عنوان اعضای علی البدل سازمان نظام پزشکی انتخاب شدند.

دکتر عباس مسجدی آرانی؛ رئیس هیئت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران؛ در تشریح روند برگزاری این انتخابات، گفت: بر اساس قانون و آیین نامه انتخابات، بلا فاصله پس از اتمام زمان رای گیری در ساعت ۲۱ جمعه ۲۵ تیرماه؛ صندوق‌ها در حضور عوامل اجرایی، نظارت و همچنین نمایندگان کاندیداها در همه رشته‌های علوم پزشکی  بازگشایی شد و شمارش آراء تا ساعت ۳ بعد از ظهر روز شنبه ۲۶ تیر ماه ادامه پیدا کرد و بر اساس قانون ۱۷ نفر برای تهران برگزیده شدند.

وی افزود: برای تسریع در خواندن آرا، ۱۰ میز درنظر گرفته شد که برای هر میز سه نفر منشی برای ثبت آراء در فرم ها، یک نفر برای قرائت آرا  و یک نفر ناظر از طرف هیئت نظارت حضور داشت و  ۸ نفر هم از ناظران کاندیداها بر کار شمارش آراء نظارت می کردند.

مسجدی سپس به روند تایید صلاحیت‌ها پرداخت و اظهار کرد: بر اساس قانون سازمان نظام پزشکی و آیین نامه ای که به تصویب وزیر محترم بهداشت می‌رسد؛ در این دوره از انتخابات ۸ درصد از ثبت نام کنندگان رد صلاحیت شدند که دلیل آن محکومیت های صنفی، قضایی و مسائلی از این دست بود.

وی از افرادی که معترض هستند خواست به جای بیانیه نویسی های سیاسی و اظهار نظر های غیرکارشناسانه، قانون و آیین نامه را بخوانند که در این صورت قطعاً متوجه خواهند شد حرف‌هایی که می‌زنند درست نیست.

رئیس هیئت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران، تاکید کرد: آنطور که در فضای مجازی و رسانه ای مطرح می شود؛ موضوع سوگیری های سیاسی و ... دلیلی برای  رد صلاحیت  ها نبوده و عمدتا افرادی که چنین شائبه ای را مطرح می کنند خودشان سابقه این گونه سوگیری ها را در ادوار گذشته داشته‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه نتیجه انتخابات نشان می‌دهد که جامعه پزشکی به بلوغ فکری رسیده و به صورت لیستی و  سیاسی رأی نداده و ان‌شاءالله افراد منتخب خواهند توانست دغدغه‌ها، درخواست‌ها و نیازهای جامعه پزشکی، به ویژه اعضای جوان این سازمان را برآورده کنند.

رئیس هیئت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران در ادامه از رشد ۱۱ درصدی مشارکت در این انتخابات خبر داد و افزود: علیرغم همه بیانیه ها و تهدیدها و تهمت‌ها مبنی بر اینکه هیئت نظارت، استصوابی عمل کرده؛ این میزان مشارکت به معنی اعتماد جامعه پزشکی و تایید عملکرد عوامل اجرایی و نظارت است.

وی در ادامه گریزی هم به چالش‌های پیش روی برگزاری انتخابات زد و عدم همکاری و نداشتن بانک اطلاعاتی از اسامی شرکت کنندگان را یکی از مهمترین آنها دانست که باعث ایجاد مشکل برای بعضی از اعضاء شد.

مسجدی در این خصوص گفت: برای رفع این مشکل یک میز حل اختلاف در نظر گرفته شد و افرادی از بزرگان جامعه پزشکی مستقر بودند و برای کسانی که تشخیص می دادند واقعاً عضو سازمان نظام پزشکی هستند و یا به عنوان شاغل در دستگاه‌های مربوطه، دارای حق رای هستند، مجوز شرکت در انتخابات صادر می کردند.

رئیس هیئت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران، در ادامه به موضوع اشتباه صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت در درج شماره روی ته برگ و سربرگ تعرفه پرداخت و گفت: برای رفع مشکل ایجاد شده برای  محرمانه  بودن آراء؛ ضمن هماهنگی با هیئت نظارت مرکزی، به این توافق رسیدیم که ته برگه‌های تعرفه و  آراء را  در یک صندوق قرار ندهیم و ته برگ های تعرفه به صورت جداگانه و پلمب شده در اختیار هیئت نظارت قرار گرفت تا  محرمانگی آراء حفظ شود.

وی ابراز امیدواری کرد شیوه رای گیری که آن را قرون وسطایی می‌نامند؛ در این دوره به اتمام برسد و نظام پزشکی جدید بتواند در آینده شرایطی برای سریع و آسان تر شدن رای گیری و شمارش آرا فراهم کند.

دکتر مسجدی سپس به وقوع برخی تخلفات تبلیغاتی در روند رای گیری از سوی برخی کاندیداها اشاره و تاکید کرد:  هیئت در حال رسیدگی به گزارش ها است و حتی اگر افراد متخلف جزو منتخبین باشند، حتماً برخورد قانونی لازم با این افراد انجام خواهد شد.

بنابراعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، رئیس هیئت نظارت هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی در استان تهران درباره رسیدگی به اعتراضات تصریح کرد: اگر کسی در خصوص آرای خودش یا تبلیغات یا هر موضوع دیگری که فکر می‌کند برخلاف قانون است شکایتی دارد، در فرصت دو روزه به هیات نظارت مراجعه کند؛ هیئت نظارت پس از بررسی، نتایج قطعی را اعلام خواهد کرد.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات نظام پزشکی هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی سازمان نظام پزشکی جامعه پزشکی رای ماخوذه رای گیری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۶۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • کسب رتبه سوم گلستانی ها در مشارکت/ وجود۷۰۰ ناظر در انتخابات گنبد
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟