Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ با اشاره به هدررفت ۲ تا ۳ هزار میلیاردی منابع در سازمان بیمه سلامت، گفت: سامانه‌های سازمان‌های بیمه‌گر یکپارچه نیستند و این امر نسخه‌نویسی الکترونیک را دچار چالش می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا، سید موید علویان، رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ در اولین نشست با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه "رویکرد نظام پزشکی تهران برای الزام یا تشویق پزشکان به نوشتن نسخ به صورت الکترونیکی برای جلوگیری از ایجاد تقاضای القایی چیست؟" گفت: سامانه‌های سازمان‌های بیمه‌گر یکپارچه نیستند و این امر نسخه نویسی الکترونیک و نظارت بر نسخ را دچار مشکل می‌کند؛ بنابراین اول باید زیرساخت‌ها را در نظام بیمه‌گری اصلاح کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال گذشته حدود 22 هزار میلیارد تومان در بیمه سلامت هزینه شد. حدود 40 درصد این هزینه‌ها در حیطه دارو و تجهیزات پزشکی بوده است و طبق آماری که خودشان داده اند، بیش از 35 درصد این عدد پِرت و هدررفت بوده است. یعنی حدود 2 تا 3 هزار میلیارد تومان اتلاف منابع داشته است. ما در یک سازمان بیمه‌ای 2 تا 3 هزار میلیارد تومان پِرتی داریم اما در مقابل افزایش تعرفه پزشکان مقاومت می‌شود. ما در نظام پزشکی از ایجاد پرونده سلامت استقبال می‌کنیم، از ایجاد فرهنگ بر پایه آی تی و کنترل مصارف و خدمات و حفاظت از منابع نظام سلامت، حمایت می‌کنیم زیرا فکر می‌کنیم که این منابع باید در جهت درست استفاده شود و تعرفه‌ها منطقی دیده شود.

علویان در پاسخ به سوال دیگر تسنیم درباره برنامه این سازمان برای ارتقای سلامت روان کادر درمان، تصریح کرد: ما به حوزه مسائل روان پزشکی، روان‌درمانی، خودکشی‌ها و... توجه داریم. در یک‌سال اخیر مواردی از خودکشی‌ها و مرگ ناشی از فشار کاری در دستیاران دیدیم. متولیان امور دستیاری در وزارت بهداشت باید برنامه‌هایشان را اصلاح کنند. البته این موضوع فقط مشکل ما نیست، بلکه مشکل جهانی است. طرح‌هایی را از برخی همکاران دریافت کردیم. ما روز جهانی پیشگیری از خودکشی داریم و باید برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. باید با وزارت بهداشت همکاری بیشتری داشته باشیم تا امور سلامت روان کادر سلامت را بهبود ببخشیم.

وی درباره موضع خود نسبت به برگرداندن حق تعرفه‌گذاری خدمات درمانی به سازمان نظام پزشکی گفت: خواسته‌های ما باید معقول باشد. اگر متولیان امر سلامت را قانع کنیم که ویزیت پزشک را افزایش دهیم به شرطی که خدمات پزشک خانواده را ارائه کند، قطعا آورده خوبی برای ما خواهد داشت. اگر کسی شعار بدهد که من تعرفه‌‌گذاری را به نظام پزشکی برمی‌گردانم، این شعار دور از واقعیت است و عملی نیست. باید حرفی بزنیم که عملی باشد و ضامن منافع صنف و ملت باشد‌.

رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ افزود: نظر شخصی من این است که ما در نظام تعرفه‌گذاری بی‌عدالتی داریم. در این نظام یک ارائه‌دهنده خدمت وجود دارد که بخشی از آن را نظام پزشکی نمایندگی می‌کند، بخش دیگر وزارت بهداشت است که تولیت کار را برعهده دارد و بخش دیگر هم خریدار خدمت یعنی بیمه‌ها هستند. این سه بخش باید درباره تعرفه و ابزارهای آن صحبت کنند و این مثلث می‌تواند تا حد زیادی مشکلات تعرفه‌گذاری را حل کند. طی دو سال اخیر تعرفه با هزینه تمام شده متناسب نبوده است. هزینه تمام شده بسیار بالا رفته است و به همین دلیل می‌بینیم که مطب‌های پزشکان و درمانگاه‌ها تعطیل می‌شود.

وی در پایان ضمن انتقاد از برخی سیاست‌های اتخاذشده در زمینه مقابله با کرونا گفت: ما شاهد این هستیم که سفرها با خودروی شخصی ممنوع می‌شود و درنتیجه مسافران به سمت استفاده از حمل و نقل عمومی سوق داده می‌شوند باید رفت و آمد و سفرها را منطبق بر واکسیناسیون انجام دهیم.

درخواست از دستگاه‌های نظارتی برای بررسی علل تعلل در واردات واکسن کرونا در دولت قبلمجموع واکسنهای وارداتی از 50 میلیون دوز عبور کرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی بیمه سلامت بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سازمان نظام پزشکی بیمه سلامت بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا نظام پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمود فاضل رئیس شورای عالی نظام پزشکی در مراسم روز ماما اظهار کرد: ایجاد هارمونی در بین رشته‌های علوم پزشکی از لوازم و تکالیف یک سیستم حرفه‌ای پیشرو است.

وی حوزه پزشکی را پرافتخارترین حوزه‌ها در کشور خواند و افزود: نقش ماما در بهبود شرایط مادر باردار که به گفت و گو و انتقال تجربیات و مهارت‌ها اعمال می‌شود، مصداق هنرمندی است.

فاضل گفت: ماماها، خانواده که پایه‌ای‌ترین واحد جامعه است را مراقبت می‌کنند و این باید حاکمیت را متوجه نماید که نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای و معیشتی ایشان مبذول کند.

وی همچنین به تفاهمنامه سازمان نظام پزشکی با وزارت آموزش و پرورش که طی آن بر تأمین مراقبین سلامت وزارتخانه از دانش آموختگان جامعه پزشکی از جمله مامایی تأکید شده است، اشاره کرد.

فاضل ضمن تأیید مشکلات حوزه‌ سلامت بر حفظ امید به عنوان یک راه استراتژیک تأکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان