Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز از روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در نظام ارزشیابی جامع تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و تبریز در تیپ یک و دانشگاه‌های علوم پزشکی کرمانشاه، بقیه‌الله و همدان در تیپ دو و همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، کردستان و بم در تیپ سه موفق به کسب رتبه‌ اول تا سوم شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی نوپا هم دانشگاه علوم پزشکی لارستان رتبه اول، دانشگاه علوم پزشکی گراش رتبه دوم و دانشگاه علوم پزشکی خوی رتبه سوم را از آن خود کردند.

فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ارزشیابی فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درحیطه تحقیقاتی و فناوری یکی از عملکردهای اصلی نظام علم و فناوری مرتبط با سلامت است، گفت: ماموریت اصلی این نظام، گسترش مرزهای دانش سلامت، ارتقای پژوهش‌های کاربردی، تولید فناوری و توسعه تحقیقات اثرگذار بر سلامت و خلق ثروت و ایجاد رفاه در جامعه است.

وی افزود: چشم انداز اصلی این فرآیند مهم، همان دورنمای کلی نظام سلامت است که ایران را تا سال ۱۴۰۴، برخوردار از بالاترین سطح سلامت و عادلانه‌ترین و توسعه یافته‌ترین نظام سلامت در منطقه می‌ خواهد.

نجفی، درباره ویژگی‌های منحصر به فرد این دوره از نظام جامع تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار کرد: انجام فرآیند ارزشیابی برای نخستین بار به صورت برخط و با استفاده از سامانه جدید ارزشیابی انجام شده است.

وی گفت: محورهای ارزشیابی این دوره بر پایه محورهای تولید دانش، ساختار تحقیقات و فناوری، تولید فناوری، اثرگذاری تعیین شده و این در شرایطی است که اثر بخشی تحقیقات حوزه سلامت در کشور برای اولین بار در ۱۸ دانشگاه علوم پزشکی در چهار بخش شامل اثر بر تصمیم‌گیری، اجرایی شدن نتایج پژوهش‌های سلامت، اثر مستقیم بر سلامت و اثرات مستقیم اقتصادی به صورت پایلوت مورد سنجش قرار گرفته است.

نجفی افزود: برای اولین بار سنجش و ادغام ارزشیابی حوزه فناوری و ارتباط با صنعت برای تمامی دانشگاه‌ها با توجه به نگاه کشور به جهش تولید و رفع موانع آن انجام پذیرفت.

وی درباره دیگر ویژگی‌های این دوره ارزشیابی تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد: توجه ویژه به ارتقای کیفیت مستندات پژوهشی و رعایت اصول اخلاق در پژوهش‌های علوم پزشکی و رعایت وابستگی سازمانی استاندارد دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم‌پزشکی جهت بازیابی تمام مستندات پژوهشی به‌منظور حضور موثرتر در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی از جمله نکات مهم در این ارزشیابی است.

نجفی درباره مهم‌ترین دستاوردهای ارزشیابی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری سال ۱۳۹۹ گفت: رشد دو برابری فروش محقق شده داخلی و صادرات محصولات فناورانه و افزایش چشمگیر جذب منابع پژوهشی و نیازمحور توسط دانشگاه‌ها از مهم‌ترین دستاوردهای ارزشیابی این دوره است. روند مثبت تولید دانش و انتشار مقالات با کیفیت، همگام با افزایش تعداد ارجاعات و کاهش انتشار مقالات در مجلات نامعتبر و جعلی و همچنین روند مثبت و افزایشی در تعداد هسته‌ها و شرکت‌های فناور مستقر در مراکز رشد، افزایش تعداد اختراعات ثبت شده، تولید نمونه اولیه، محصول دارای مجوز و تجاری شده قابل ذکر است.

در فرآیند ارزشیابی فعالیت‌های تحقیقات و فناوری سال ۱۳۹۹، علاوه بر استخراج شاخص‌های تولید دانش (انتشار مقالات در نمایه نامه‌های معتبر، انتشار مقالات در مجلات ۲۵ درصد برتر، همکاری‌های بین‌المللی، رهبری در پژوهش، تعداد استنادات، مقاله به هیات علمی و شاخص h)، ساختار تحقیقات و فناوری، نیروی انسانی پژوهش محور، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، اخلاق در پژوهش‌های علوم پزشکی به همراه شاخص‌های بخش تولید فناوری (واحد فناور، پروژه فناوری، محصول، فروش، ثبت اختراع، ارائه خدمات، جذب اعتبارات، جشنواره / غرفه، آموزش و فرهنگ سازی) مورد ارزشیابی قرار گرفته است.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1113006 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات و فناوری انتشار مقالات دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما