Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مدرکیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به طرح «اصلاح نظام آموزشی پزشکی و ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمان» اظهار کرد: بنده معتقدم مشکل فعلی کشور در حوزه پزشکی در توزیع نامناسب پزشکان است نه تعداد آنها.

وی با بیان اینکه اگر این طرح را اصلاح نکنیم و بارها ظرفیت پزشکی افزایش یابد به وضعیت موجود کمک نخواهد کرد گفت: اینکه احساس کنیم یک پزشکی ۳۰ سال به منطقه محروم برود و با امکانات موجود آنجا زندگی کند، نشدنی است و مشکل ما اینجاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نظام پزشکی همدان گفت: بیمارستان‌های مناطق مختلف این امکانات را ندارند که بخواهند پزشک بیشتری جذب کنند، نه شهرها نیازمند چنین متخصصاتی هستند و نه امکانات شهری طوری است که پزشکان بتوانند سالهای طولانی آنجا بمانند.

وی گفت: در قالب طرح و تعهدات خدمت ممکن است بتوان مدتی پزشکان را ملزم به ماندگاری کرد اما اینکه تصور کنیم با دستور و قانون بشود طولانی‌مدت این کار را انجام داد، شدنی نیست.

مدرکیان با بیان اینکه قریب به ۴۰ درصد پزشکان ما در تهران متمرکز هستند یادآور شد: با اضافه شدن هر پزشکی هزینه‌ای برای درمان اضافه می‌شود، چنین نیست پزشکی به یک منطقه‌ای اضافه کنیم و بیمار کاهش یابد.

وی با بیان اینکه آمار پزشکان ۲۰ سال قبل ۶۰ هزار نفر بود و در حال حاضر قریب به ۲۰۰ هزار نفر و تقریبا سه برابر شده است ادامه داد: این در حالی است که جمعیت کشور سه برابر نشده اما با افزایش پزشکان مراجعات مردم به آنها همچنان بالاست برای مثال در شهر همدان روزانه تنها ۲۰ هزار نفر مراجعه سرپایی داریم.

رئیس نظام پزشکی همدان با بیان اینکه باید این موضوع را نیز مورد بررسی قرار داد که دانشگاه‌های ما نیز ظرفیت اضافه شدن پزشک را دارند گفت: بنده فکر می‌کنم پاسخ «خیر» است.

آیا می‌خواهیم اسم اضافه کنیم یا پزشک توانمند تربیت کنیم؟!

وی تأکید کرد: در این طرح گفته شده که ۸۰ درصد پزشکان عمومی متخصص شوند که سوال اینجاست آیا چنین ظرفیتی وجود دارد و آیا می‌خواهیم اسم اضافه کنیم یا پزشک توانمند تربیت کنیم؟!

وی با بیان اینکه باید کار کارشناسی صورت گیرد و از نظام پزشکی و انجمن‌های مختلف پزشکی نظرخواهی شود بیان کرد: وقتی در این خصوص صحبت می‌کنیم عده ای فکر می‌کنند نگران شغل و جایگاه خود هستیم در صورتی که اینطور نیست چراکه دوران کاری ما در حال اتمام است و افرادی که به این صنف اضافه شوند رقیب ما نیستند که احیانا نگران باشیم.

مدرکیان با بیان اینکه این موضوع می‌تواند باعث افزایش هزینه‌های القایی شود گفت: از همان زمانی که طرح تحول نظام سلامت اجرا شد، گفتیم نامناسب است چرا که باعث افزایش خدمات القایی می‌شد و همینطور هم شد.

وی با بیان اینکه امیدوارم رسانه‌ها صدای ما را به نمایندگان برسانند تأکید کرد: ما نیز با نمایندگان دیداری خواهیم داشت و مسائل را بازگو خواهیم کرد.

رئیس نظام پزشکی همدان افزود: امروز شاید با آسیب این طرح مواجه نشویم اما ۱۵ سال بعد چنان هجمه‌ای از اقتصاد کشور وارد حوزه درمان می‌شود که جبران ناپذیر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه طبق آمار نظام پزشکی چند هزار نفر فارغ التحصیل رشته پزشکی شده‌اند که اقدام به گرفتن شماره نظام نمی‌کنند گفت: ما نمی‌دانیم این پزشکان کجا هستند چون وارد حرفه پزشکی نشده‌اند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس نظام پزشکی همدان توزیع نامناسب پزشک طرح افزایش پزشک نظام پزشکی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

کد خبر 6096345 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند